Merkkarit & Kai Kuutamo

MIEHISTÖ
ESITYS
KEIKAT
NÄE & KUULE
KAUPPA
OTA YHTEYTTÄ
(PR)

Merkkarit

Merkkarit on turkulainen vauhdikas ja rokkaava lastenmusiikkibändi. Bändi soittaa ikivihreitä lastenlauluja ja omia biisejään reippaalla Ramones-otteella. Nokkelat kuuntelijat ja musiikin tuntijat voivatkin löytää kappaleista viittauksia rock-musiikin kestosuosikkeihin. Esiintymisiä on kertynyt vuodesta 2010 asti useissa lastentapahtumissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Merkkarit ovat Juha "Kisu" Kiskonen ja Valtteri Virtanen. Vuonna 2016 mukaan miehistöön liittyi myös jonglööri Kai Kuutamo.
Kapteeni Kisu

Juha Kiskonen on pitkän linjan multi-instrumentalisti. Hän on soittanut useita soittimia useissa orkestereissa uransa aikana, ja kiertää säännöllisesti ulkomailla esiintymässä eri kokoonpanojen kanssa. Hän on myös tuttu kasvo marginaalielokuvien maailmassa. Merkkareissa Kisun merimiesarvo on kapteeni, ja siksi hän vastaakin kaikkivaltiaasta perkussio-osastosta.

Matruusi Valtteri

Valtteri Virtanen on turkulainen kitaristi, laulaja ja laulunkirjoittaja. Valtteri on soittanut bändeissä 14-vuotiaasta asti, ja onpa hänen musiikkiaan julkaistu myös äänilevyillä ulkomaita myöten. Keikkareissuja Valtteri on tehnyt ympäri Eurooppaa useiden kokoonpanojen riveissä. Merkkareissa Valtterin merimiesarvo on matruusi.

Komentaja
Kai Kuutamo

Kai Kuutamo on jongleeraukseen keskittynyt sirkustaiteilija, jolla on takanaan 20 vuoden esiintymiskokemus ja lukemattomat tunnit harjoittelua. Hän on myös yrittäjä, korkeakoulutettu sirkustaiteilija ja Sirkuskauppa.comin omistaja.

Uransa aikana Kuutamo on opiskellut jongleerausta Suomessa ja Ukrainassa, esiintynyt kotimaassa ja ulkomailla Aasiaa myöden, voittanut katuesiintymisen Suomen mestaruuden, rikkonut jongleerauksen Suomen ennätyksen sekä pitänyt yllä kaksi vuotta ilmaista sirkuskoulua Kambodzassa. Merkkareissa Kai Kuutamon asema on komentaja.

Maistiaisia Merkkarien musiikista löydät täältä:
Merkkarit @ Soundcloud
Merkkarit ovat myös facebookissa.
Käy tykkäämässä, jos tykkäät!
Tutustu tarkemmin Kai Kuutamon touhuihin
osoitteessa www.sirkussirkus.com
Merkkareiden oma kanava tuubissa.
Youtube-kanava MerkkaritWebsite sponsored by www.sirkussirkus.com