Merkkarit & Kai Kuutamo

MIEHISTÖ
ESITYS
KEIKAT
NÄE & KUULE
KAUPPA
OTA YHTEYTTÄ
(PR)

Merkkarit & Kai Kuutamo

Lastenmusiikkibändi Merkkarien ja sirkustaiteilija Kai Kuutamon esityksessä yhdistyvät vauhdikas ja omintakeinen lasten rock-musiikki, taitavat sirkustemput sekä hauskat ja osallistavat laululeikit.

Esityksessä soivat Merkkareiden omat kappaleet sekä klassikkolastenlaulut. Energinen esitys tempaa yleisön mukaansa, ja tututkin lastenlaulut saavat Merkkarien käsittelyssä aivan uutta virtaa. Kai Kuutamo esittelee kappaleiden säestämänä taitojaan eri jongleerausvälineillä ja johdattelee katsojat mukaan yhteisiin musiikkileikkeihin.

Hauskan esityksen ja kokeneiden esiintyjien parissa viihtyvät helposti myös aikuiset ja nuoriso. Esitys sopii niin suurille festivaaliareenoille ja teatteritiloihin kuin myös pienempiin tilaisuuksiin, päiväkoteihin ja kouluihin.

Esityksen kesto 20-40 minuuttia sopimuksen mukaan.

Voimme esiintyä suomeksi ja ruotsiksi!
Vi kan uppträda på finska och svenska!

Tuomme sovittaessa oman äänentoiston.
"Loistava yhdistelmä: tuttuja lauluja, liikunnallista interaktiivisuutta, hauskoja juontoja ja vielä upeita ja lystikkäitä sirkustemppuja. Ja yleisö koki jotenkin olevansa esityksen ytimessä, kun osa jutuista tapahtui siinä ihan lähellä ja osittain jopa yleisön joukossa. Aivan mahtavaa!"

- Siv Ilola / Lasten Laulukaupunki -tapahtuman järjestäjä, Salossa 2017

"Merkkarit & Kai Kuutamo olivat meillä Suomi 100 juhlassa esiintymässä ja ovat ehdottomasti paras ryhmä jonka olen koskaan varannut! Sopii niin suomen- kuin ruotsinkielisiinkin tapahtumiin. Lapsille suunnattua ohjelmaa, mutta toimii erittäin hyvin kaikenikäisille. Raikasta ja railakasta, hyväntuulista ja erittäin tasokasta menoa. En ole koskaan nähnyt musiikkia ja sirkusta yhdistettävän näin hauskasti ja ammattimaisesti."

- Mari Forsberg / Coordinator, Rights of National Minorities at Upplands Väsby, Ruotsissa 2017

"Esitystä oli nautinto seurata. Siinä oli vahva iloinen energialataus. Musiikki, jongleeraus ja spiikit sopivat hienosti yhteen. Meidän kaikkien mielestä tyylikäs ja miellyttävä kokonaisuus. Ammattitaidolla toteutettu esitys. Huomasi kyllä, että te olette tehneet näitä paljon ja tiesitte, mikä toimii."

- Sakari Kivinen / Turun seudun musiikkiopiston rehtori, Turussa 2019
Website sponsored by www.sirkussirkus.com