Merkkarit & Kai Kuutamo

MIEHISTÖ
ESITYS
KEIKAT
NÄE & KUULE
KAUPPA
OTA YHTEYTTÄ
(PR)

UUSI MUSIIKKIVIDEO
Roskat Roskiin


Roskattoman ympäristön puolesta! Tässä uusi musavideomme Roskat roskiin, biisi löytyy myös suoratoistopalveluista nyt!


"Toivomme, että jos keikoistamme yksi asia muistetaan hauskan meiningin ja Kai Kuutamon sirkustemppujen lisäksi, niin se, että roskia ei saa heittää ympäristöön. Se on pieni vaivannäkö mutta todella merkittävä juttu suuressa mittakaavassa luonnolle, ihmisille ja eläimille", toteaa rumpalilaulaja Kapteeni Kisu. "Tällä kappaleella ja videolla haluamme iskostaa tämän viestin pienten ja isompienkin kuulijoiden mieliin", sanoo kitaristilaulaja Matruusi Valtteri.


Yhtyeen jonglööri ja huuliharpisti Kai Kuutamo jatkaa: "Oli aivan mahtavaa, että saimme mukaan Brave Teddyn ja yhteistyötahoiksi luonnon etua ajavia toimijoita kuten Luontoliitto ja Pidä saaristo siistinä ry!". "Videolla on muuten mukana pala suomalaisen merenkulun historiaa, nimittäin alkuperäinen Suomen Joutsenen myrskylyhty! Forum Marinum lainasi sen kuvauksiimme.", huikkaa Kapteeni Kisu.


Uuden sinkun "Roskat Roskiin" musiikkivideo syntyi Mynämäellä Korvensuun konepajamuseon tiloissa tuotantoyhtiö Brave Teddyn ammattitaidolla. Hankkeessa ovat yhteistyökumppaneina Luontoliitto, Merikeskus Forum Marinum, Mynämäen museot, Pidä saaristo siistinä ry, Siisti biitsi-hanke, Suomen luonnonsuojeluliitto ja sirkuskauppa Sirkussirkus.
Website sponsored by www.sirkussirkus.com